Παρακαλώ περιμένετε...

Εταιρικό προφίλ

Kos4all – Η εταιρεία μας

Οι άνθρωποι του Kos4all, όλοι επαγγελματίες στον τομέα του τουρισμού επί σειρά ετών, γνωρίζουμε πως η επιτυχής πορεία στον κλάδο τους εξασφαλίζεται από την απόλυτη ικανοποίηση του επισκέπτη. Με στόχο «ό,τι καλύτερο για αξέχαστες διακοπές» σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το πλάνο των υπηρεσιών μας.

Οι άρτιες υποδομές, οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες, οι διευκολύνσεις σε όλες τις φάσεις του ταξιδιού και της παραμονής και κυρίως η φροντίδα και η επαγγελματική προσέγγιση από τους ανθρώπους στους οποίους ο επισκέπτης έχει εμπιστευτεί τις ημέρες των διακοπών του, είναι τα συστατικά που θα διαμορφώσουν την τελική εικόνα που θα έχει για τον τόπο. Αυτή την εικόνα, που βασίζεται στην ουσιαστική ποιότητα, όλοι εμείς της Kos4all Travel & Tours προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε σε κάθε μας επαγγελματική κίνηση, με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και τη συνεχή βελτίωση και εκσυγχρονισμό τους, ώστε να απαντούν στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου επισκέπτη.

Με το βλέμμα στραμμένο στην ικανοποίηση του επισκέπτη επιλέγουμε τους συνεργάτες μας, τα προτεινόμενα ξενοδοχεία, τα οχήματα μετακίνησης, τους ανθρώπους μας, ενώ δε σταματάμε ποτέ να ελέγχουμε την απόδοση και ποιότητά τους, ζητώντας από τους ίδιους τους επισκέπτες μας να μας δώσουν τη δική τους αξιολόγηση. Στην Kos4all συνειδητοποιούμε την ευθύνη που έχουμε με χαρά αναλάβει για αξέχαστες διακοπές και σε κάθε μας κίνηση προσπαθούμε να την κάνουμε πραγματικότητα.

Η επιστροφή του επισκέπτη στο νησί μας, ξανά και ξανά, μας επιβεβαιώνει ότι χαράζουμε σωστή πορεία και συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του τουρισμού στη χώρα μας.

Εμπορική επωνυμία εταιρείας     : Kos4all Tours & Travel Services P.C.

Διακριτικός τίτλος                           : Kos4all Tours P.C.

Ιδρύθηκε                                           : 2013

Άδεια Ε.Ο.Τ.                                    : 1143Ε610000124501

Επιμελητήριο                                  : 56319

Μέλος                                               : HATTA (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων )

Κεντρικά γραφεία                         : Μαστιχάρι
GR – 85302 KΩΣ Tηλ: +30 22420 45444
E-mail: info[at]www.kos4all.com

Ταχυδρομική Διεύθυνση              : Ταχυδρομική θυρίδα 6894 GR -85300 ZΗΠΑΡΙ

Επίσημη Ιστοσελίδα                      : https://www.kos4all.com/el/