Παρακαλώ περιμένετε...

Φίλτρα

Μέρη

Σημεία Ενδιαφέροντος

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας στο νησί της Κω, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε άλλα κύρια σημεία ενδιαφέροντος.

Μπαράκια - Εξάρχεια Κως

“Μπαράκια” – Ο δρόμος με τα μπαρ

Νυχτερινή διασκέδαση μέχρι το πρωί. Ήσυχος το πρωί, πολύβουος το βράδυ, ο δρόμος των μπαρ, στο κέντρο της πόλης της Κω αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης χιλιάδων νέων.

Διαβάστε περισσότερα
Κως Παλιά Πόλη

Παλιά Πόλη της Κω

Η ιστορία της Κω, αποτυπωμένη στην αρχιτεκτονική της, βρίσκεται εδώ στην Παλιά Πόλη, τη γεμάτη ζωή με τα δεκάδες τουριστικά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, σε μία αρμονική συνύπαρξη του παρελθόντος με το παρόν.

Διαβάστε περισσότερα
Πλατεία Ελευθερίας Κως Πόλη

Πλατεία Ελευθερίας

Η Πλατεία Ελευθερίας κεντρική πλατεία της πόλης της Κω, διαμορφωμένη το 1933, περιτριγυρίζεται κυριολεκτικά από την ιστορία αφού εδώ ο επισκέπτης μπορεί να δει όλα τα χαρακτηριστικά μνημεία της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα
Δημοτική Αγορά Κω

Δημοτική Αγορά Κω

Η Δημοτική Αγορά Κω (Μercato delle Erbe) φιλοξενείτε σε ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικά κτίριο που σχεδιάστηκε το 1933 και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του νησιού , την Πλατεία Ελευθερίας.

Διαβάστε περισσότερα
Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα - Έκθεση

Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω

Το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω (ΔΙΙΚ) είναι ένα κοινωφελές Ίδρυμα, με διεθνή χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1960, προς τιμή του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη. Βρίσκεται λίγο πριν το Ασκληπιείο, 3,5 χλμ. ΝΔ από το κέντρο της πόλης της Κω.

Διαβάστε περισσότερα