Παρακαλώ περιμένετε...

Ειδικοί Όροι Για Υπηρεσίες Μεταφοράς

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Με την ολοκλήρωση της κράτησης μιας Υπηρεσίας Μεταφοράς μέσω της Ιστοσελίδας μας, συνάπτεστε με άμεση συμβατική σχέση μαζί μας. Οι ακόλουθοι ειδικοί όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις κρατήσεις που γίνονται στην ιστοσελίδα σχετικά με τις υπηρεσίες μεταφοράς. Η Κράτησή σας στην ιστοσελίδα  εξαρτάται από την αποδοχή των Όρων. Εάν δεν συμφωνείτε με κανένα μέρος αυτών, δεν πρέπει να προχωρήσετε στη Κράτησή σας. Επιβεβαιώνοντας ότι επιθυμείτε να κάνετε κράτηση υπηρεσιών μεταφοράς μέσω της ιστοσελίδας μας υποδεικνύετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει και αποδεχθεί τους Όρους. Αν υπάρχει κάποιο κομμάτι που δεν καταλαβαίνετε πλήρως ή εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Οι κρατήσεις μπορεί να γίνονται online στην ιστοσελίδα του Kos4all.com ή μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερα άτομα συμπεριλαμβάνονται στην ίδια κράτηση, ο κάτοχος της κράτησης (“το συμβαλλόμενο μέρος” ή “εσείς”) θεωρείται ότι το έχει πράξει εξ ονόματος και των δύο ή όλων των μελών του συμβαλλόμενου μέρους και δέχεται αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις για λογαριασμό του εαυτού του και κάθε μέλους της ομάδας. Ο εκπρόσωπος της ομάδας πρέπει να ακολουθήσει τη διαδικασία για την πραγματοποίηση της κράτησης και την πληρωμή των Υπηρεσιών. Ο εκπρόσωπος της ομάδας  πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.

Μετά την κράτηση μιας υπηρεσίας μεταφοράς και μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης από την ιστοσελίδα μας και εντός των επόμενων 24 ωρών, αφού ελεγχθούν  πληροφορίες που δώσατε, θα λάβετε επίσης το δελτίο μεταφοράς. Αν έχετε κλείσει μια μεταφορά επιστροφής, θα βρείτε την ώρα  παραλαβής εκεί.

Όλες οι επικοινωνίες από εμάς απαιτούν από εσάς να επιβεβαιώσετε την παραλαβή. Αν αποτύχετε να λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα αρχεία μας δείχνουν ότι το λάβατε, η απόδειξη θεωρείται ότι σας έχει σταλεί.

2.ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Εάν ένας ταξιδιωτικός πράκτορας ή τρίτος υποβάλλει αίτημα κρατήσεων για λογαριασμό σας, το κάνουν ως πράκτορά σας. Τη στιγμή που υποβάλλετε μια αίτηση κράτησης υπηρεσίας, θα χρειαστεί να καταβάλετε μια προκαταβολή ή να κάνετε πλήρη πληρωμή.

Οι τιμές χρεώνονται σε Ευρώ και κάθε δυνατότητα μετατροπής νομισμάτων παρέχεται μόνο ως εργαλείο προσέγγισης.

Οι τιμές που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα περιλαμβάνουν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) και όλους τους άλλους ισχύοντες φόρους (εάν υπάρχουν).

Δεχόμαστε όλες τις ευρέως χρησιμοποιούμενες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτική κάρτα (American Express, MasterCard / Diners International και Visa), χρεωστική κάρτα (Visa / Delta, Visa / Electron), τραπεζική μεταφορά και PayPal. Δεν πραγματοποιούνται χρεώσεις καρτών από την Kos4all.com

3. ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην κράτησή σας δωρεάν στο διαδίκτυο μέσω της ενότητας «Η κράτησή μου» της ιστοσελίδας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 48 ώρες πριν από την υπηρεσία. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις εάν οι αλλαγές περιλαμβάνουν περαιτέρω απόσταση ή διαφορετικό τύπο οχήματος.

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας ηλεκτρονικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι 48 ώρες πριν από την πρώτη προγραμματισμένη μεταφορά, χωρίς χρέωση.

Οποιεσδήποτε ακυρώσεις (συμπεριλαμβανομένης της μη εμφάνισης) λιγότερο από 48 ώρες πριν από την πρώτη προγραμματισμένη μεταφορά υπόκεινται σε χρέωση ακύρωσης 100%. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα στείλουμε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα σημείωμα ακύρωσης το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διεκδικήσετε τα έξοδα πίσω από τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, την αεροπορική εταιρεία ή τον παροχέα ασφάλισης ταξιδιών.

4. ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

Θα καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να ικανοποιήσουμε την προτίμηση του οχήματός σας, ωστόσο το όχημα μπορεί να αντικατασταθεί με όχημα μεγαλύτερης χωρητικότητας ή πολλαπλά οχήματα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Σε σπάνιες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να ακυρώσουμε την Κράτησή σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα σας επιστραφούν στο ακέραιο το αντίτιμο της κράτησης, αλλά δεν θα έχουμε καμία περαιτέρω ευθύνη έναντι εσάς που θα προκύψει από την ακύρωση.

5. ΟΡΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Το κάπνισμα απαγορεύεται στο τμήμα επιβατών του οχήματος. Αν ο Χρήστης ή ο επιβάτης αγνοήσει αυτό, είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν όχι μόνο το κόστος για τον καθαρισμό του οχήματος αλλά επίσης να αντισταθμίσουν την απώλεια της επιχείρησης λόγω του χρόνου διακοπής του οχήματος. Η κατανάλωση τροφίμων αποθαρρύνεται. Τα αλκοολούχα ποτά επιτρέπεται να καταναλώνονται στο αυτοκίνητο μόνο με προηγούμενη συγκατάθεση.

6. ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το πρότυπο αποσκευές είναι μια βαλίτσα που δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 90cm x 75cm και μία χειραποσκευή 56cm x 45cm χωρίς κανένα όριο βάρους.

Ο επιβάτης είναι υπεύθυνος για όλα τα έξοδα που προκύπτουν σε περίπτωση που απαιτούνται επιπλέον οχήματα για τη μεταφορά των μη δηλωμένων υπερβολικών αποσκευών.

Η μεταφορά των αποσκευών και άλλων αντικειμένων γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να θεωρούμε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά. Αυτός ο κίνδυνος απώλειας ή ζημιάς πρέπει να αποτελεί το αντικείμενο ιδιωτικής ασφάλισης που έχετε συνάψει πριν από την αναχώρηση.

7. Η ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΣ

Με τη σύναψη αυτής της Σύμβασης δηλώνετε σιωπηρά ότι: Είστε νόμιμης ηλικίας και χρησιμοποιείτε πλήρως τις πνευματικές σας ικανότητες, επιτρέποντάς σας έτσι να συμμορφώνεστε με όλες τις νομικές σας ευθύνες σχετικά με αυτή τη συμφωνία. Γνωρίζετε την έκταση των υπηρεσιών που αποτελούν το αντικείμενο της παρούσας σύμβασης, των προαναφερθεισών πληροφοριών που μας αφορούν, του περιεχομένου των παρόντων Ειδικών Όρων καθώς και των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων. Κατανοείτε ότι πρέπει να μας ειδοποιήσετε το συντομότερο δυνατό για κάθε τροποποίηση των στοιχείων που έχετε παράσχει.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι σύμφωνες με τις λεπτομέρειες που καθορίζονται στο δελτίο μεταφοράς που αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Είναι δική σας ευθύνη να παρέχετε τη στιγμή της κράτησης πλήρεις και ακριβείς διευθύνσεις για τα σημεία παραλαβής και προορισμού. Επομένως, είναι ευθύνη σας να εκτυπώσετε και να ελέγξετε το Έντυπο Μεταφοράς για ακρίβεια. Αν τα στοιχεία του δελτίου μεταφοράς είναι εσφαλμένα, πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών για να τα διορθώσετε. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη συμπλήρωση της κράτησης προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν συμπληρωθεί με ακρίβεια όλα τα υποχρεωτικά πεδία που υποδεικνύονται από το “Απροσδιόριστο”. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν κρατήσεις που δεν είναι εφικτές και δεν θα σας επιστραφούν τέτοιες κρατήσεις.