Παρακαλώ περιμένετε...
placemark
Εξερευνήστε τον χάρτη μας

Κως αεροδρόμιο – Στην Κω με αεροπλάνο

Η Κως διαθέτει Διεθνή Αερολιμένα ήδη από το 1964. Η έντονη τουριστική κίνηση από τον Απρίλιο έως και τα τέλη Οκτωβρίου οδήγησε σε επεκτάσεις τόσο στο διάδρομο προσγείωσης –απογείωσης όσο και στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.

Σήμερα, το αεροδρόμιο «Ιπποκράτης» προς τιμήν του ανθρώπου που μέσα από το επιστημονικό του έργο έκανε γνωστό στα πέρατα της γης το όνομα του νησιού, διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις 3000 τμ., με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που διευκολύνουν και εξυπηρετούν τους επισκέπτες του, που το 2011 έφτασαν στο νησί από το εξωτερικό 851.489 επισκέπτες.

Ανταλλακτήρια συναλλάγματος, κατάστημα αφορολόγητων ειδών, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, καφετέρια και εξωτερικός χώρος στάθμευσης βρίσκονται στη διάθεση των επιβατών που φτάνουν ή φεύγουν από εδώ από και προς δεκάδες προορισμούς.

Από το «Ιπποκράτης» εκτελούνται πτήσεις διάρκειας 50 περίπου λεπτών, από και προς την Αθήνα, αλλά και πτήσεις charter από χώρες του εξωτερικού, τους μήνες με έντονη τουριστική κίνηση.

Στην έξοδο του αεροδρομίου υπάρχουν ταξί καθώς και στάση λεωφορείων που συνδέουν το αεροδρόμιο με τα περισσότερα σημεία του νησιού.

Πληροφορίες χάρτη για το Αεροδρόμιο Κω στην Αντιμάχεια

Spread the love
Secure Payments