Παρακαλώ περιμένετε...

Οινοποιείο Τριανταφυλλόπουλου

Δρύινα Γαλλικά βαρέλια, για την παλαίωση των κρασιών.
Δρύινα Γαλλικά βαρέλια, για την παλαίωση των κρασιών.
Grenache Rouge με Syrah
Grenache Rouge με Syrah

Οινοποιείο Τριανταφυλλοπούλου, Αμπελώνες, Κως

Στην περιοχή Μινιέρα του Ασφενδιού βρίσκεται ένα από τα επισκέψιμα και δημοφιλέστερα Οινοποιεία του νησιού, οι Αμπελώνες Τριανταφυλλόπουλου. Το Οινοποιείο, σ’ έναν ιδιόκτητο αμπελώνα που καταλαμβάνει 120 στρέμματα, είναι εφοδιασμένο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

Στο ισόγειο, βρίσκονται ο χώρος υποδοχής των σταφυλιών, πιεστήρια και ανοξείδωτοι οινοποιητές τελευταίας τεχνολογίας. Στο υπόγειο βρίσκονται εξαιρετικής αισθητικής κελάρια με δρύινα γαλλικά βαρέλια για την παλαίωση των κρασιών. Σε μια άλλη αίθουσα γίνεται αποθήκευση των έτοιμων φιαλών στο σκοτάδι και σε πλάγια θέση για να βρέχεται ο φελλός, στα κόκκινα για παλαίωση και φύλαξη και στα υπόλοιπα για αποθήκευση μέχρι τη διάθεσή τους στον καταναλωτή.

Θα βρείτε κρασιά για όλα τα γούστα από τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών, όπως π.χ. Μαλαγουζιά, Ασσύρτικο, Αθήρι αλλά και Merlot, Cabernet Chauvignon, Syrah, Chardonnay κ.ά.

Το οινοποιείο λειτουργεί επίσης και σαν χώρος για διάφορες εκδηλώσεις. Ανάμεσα στους χώρους ξεχωρίζουν οι:
• Αίθουσα στο κελάρι 20 ατόμων για γεύμα για ξεχωριστές εκδηλώσεις
• Εσωτερικός χώρος χωρητικότητας 100 ατόμων σε καθιστό γεύμα και 200 σε cocktail party
• Δύο εξωτερικοί χώροι, ο ένας για 500 άτομα σε καθιστό γεύμα με μπουφέ κι ο άλλος για 700 άτομα σε cocktail party κι όλα αυτά γύρω από μια απίστευτη πισίνα.

Παράλληλα, στους περισσότερους χώρους του Οινοποιείου θα έχετε την αίσθηση ότι είστε σε μουσείο, καθώς εκτίθενται παλιά αντικείμενα και φιλοξενείται μόνιμη έκθεση Ελλήνων Ζωγράφων.

Επισκεφθείτε το, δοκιμάστε το γευστικό κωακό κρασί , νιώστε τη φιλοξενία της οικογένειας Τριανταφυλλόπουλου και «μεθύστε» από την ομορφιά, την ποιότητα και τη ζεστασιά!

Πληροφορίες χάρτη για Οινοποιείο Τριανταφυλλοπούλου

[codespacing_light_map width=”100%” height=”500px” center_at=”36.869059,27.18848520000006″ zoom=”11″]

Σχετικά άρθρα