Παρακαλώ περιμένετε...

Κοντινές Εξορμήσεις

Η Κως μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά ενώ βρισκόσαστε στο νησί, τι θα λέγατε για μια σύντομη κοντινή απόδραση ; Η Κως διαθέτει μια ιδανική τοποθεσία, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε πολλά νησιά των Δωδεκανήσων προσφέροντας την ευκαιρία για μια σύντομη επίσκεψη.

Κάλυμνος το νησί των σφουγγαράδων

Κάλυμνος

Η Κάλυμνος εκτός από τους «σφουγγαράδες» της είναι γνωστή και παγκοσμίως στον «κόσμο των αναρριχητών» ως μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες για αναρρίχηση.

Διαβάστε περισσότερα
Νήσος Νίσυρος

Νίσυρος

Μικρή και ήσυχη, κομμάτι των Δωδεκανήσων, στο νότια του Αιγαίου, ανάμεσα στην Κω, την Τήλο και την Αστυπάλαια, η Νίσυρος είναι γνωστή για το ενεργό της ηφαίστειο.

Διαβάστε περισσότερα
Ψέριμος μικρό νησί κοντά στην Κω

Ψέριμος

Γνωστή και ως Κάπαρη, η Ψέριμος, ένα μικρό νησάκι μόλις 130 κατοίκων, αποτελεί μία ιδανική επιλογή για ημερήσια εκδρομή από τα γύρω νησιά και τη γειτονική χώρα.

Διαβάστε περισσότερα
Λέρος - Παντέλι

Λέρος

Όποιος έχει επισκεφτεί την Λέρο εντυπωσιάζεται από την ηρεμία που αποπνέει, την ομορφιά των νερών της, ιδανικά για κολύμπι, ψάρεμα και καταδύσεις.

Διαβάστε περισσότερα
Νησί Πάτμος, Ελλάδα

Πάτμος

Αρχοντική και επιβλητική, με τη φράση «το νησί της Αποκάλυψης» να τη συνοδεύει, η Πάτμος, το βορειότερο νησί των Δωδεκανήσων, αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων ταξιδιωτών κάθε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα
Μπόντρουμ, Τουρκία

Μπόντρουμ – Τουρκία

Περίφημη για την ιστορία της, διάσημη για την τουριστική της υποδομή και τις πολυτελείς υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες της κάθε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα