Παρακαλώ περιμένετε...

Φίλτρα

Τύποι
Μέρη

Κως Παραλίες

Με ακτογραμμή 121 χιλιομέτρων, η Κως απλώνεται φιλόξενη, αμμουδερή, γαλήνια, καθάρια προσκαλώντας αυτάρεσκα στην αγκαλιά της τους λάτρεις της θάλασσας και του ήλιου. Με τις παραλίες της να ατενίζουν βορρά και νότο, ανατολή και δύση, άλλοτε καυτές και ήσυχες και άλλες φορές δροσερές και φουσκωμένες από τον αιγαιοπελαγίτικο βοριά, η Κως προσφέρει πολυάριθμες επιλογές για κάθε προτίμηση, για κάθε επισκέπτη. Από τις απόμερες γωνιές της, αφημένες στην ησυχία και στο άγγιγμα της θάλασσας, στις πολύβουες, όλο ζωή και κίνηση αμμουδιές της, προσφέρει πληθώρα επιλογών και υπηρεσιών.

Οι καλύτερες παραλίες στην Κω

Παραλία Τιγκάκι - Κως

Παραλία Τιγκάκι

Νερά ρηχά και ζεστά. Άμμος ψιλή. Παιχνίδια στο νερό και στη στεριά. Η παραλία στο Τιγκάκι, έχει βραβευθεί πολλές φορές με «γαλάζια σημαία» για τα καθάρια γαλαζοπράσινα νερά της.

Διαβάστε περισσότερα
Ακτή Ζουρούδη Κως

Ακτή Ζουρούδη

H ακτή Ζουρούδη, η πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού με beach bar, εστιατόρια και καφέ, ήχους από δυνατή μουσική και κίνηση αποτελεί την κοσμοπολίτικη επιλογή του νησιού

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Μαστιχάρι - Κως

Παραλία Μαστιχάρι

Παραδομένη στον καθάριο άνεμο του Αιγαίου, το «οργανωμένο» με ομπρέλες και θαλάσσια σπορ Μαστιχάρι αποτελεί ιδανική επιλογή για kite και wind surfing.

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Καμήλα στην Κέφαλο - Κως

Παραλία Καμήλα (Κάμελ)

Στο τελευταίο χωριό του νησιού, στην Κέφαλο, βρίσκεται η παραλία Καμήλα (Κάμελ). Βρίσκεται 6 χλμ. μακριά από το κέντρο της Κεφάλου, και 2 χιλιόμετρα από το Καμάρι.

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Άγιος Στέφανος στην Κέφαλο Κω

Παραλία Άγιος Στέφανος

Φύση και ιστορία σε μία παραλία που έχει φωτογραφηθεί περισσότερο στο νησί.

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Paradise στην Κέφαλο - Κως

Παραλία Paradise

Στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, η παραδεισένια παραλία έχει κερδίσει επάξια τ’ όνομά της. Λευκή ψιλή άμμος, καθάρια, ρηχά νερά.

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Κάβο Παραντίσο Κως

Παραλία Κάβο Παραντίσο

Η παραλία Κάβο Παραντίσο  είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, στο νότιο τμήμα του νησιού της Κω. Τα καταγάλανα νερά, η λεπτή χρυσή άμμος, η απουσία ανθρώπινης παρέμβασης [...]

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Καρδάμαινας Κω

Παραλία Καρδάμαινα

Η άσπρη άμμος και η δυνατότητα οργανωμένης ή μη οργανωμένης διασκέδασης είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Καρδάμαινας. Ομπρέλες, ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ στο μεγαλύτερο μέρος [...]

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία καμάρι στην Κέφαλο

Παραλία Καμάρι

Η παραλία Καμάρι ή Κέφαλος από το γειτονικό χωριό, με τα κρύα, κρυστάλλινα νερά, την καθαρή άμμο και την εξαιρετική οργάνωση γίνεται πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών που επιζητούν διαμονή δίπλα [...]

Διαβάστε περισσότερα
Μαρμάρι παραλία - Κως

Παραλία Μαρμάρι

Εξοπλισμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, με μεγάλη γκάμα επιλογών σε θαλάσσια σπορ, η βορεινή παραλία Μαρμάρι, φιλοξενεί χώρους εστίασης και φιλοξενίας σε όλο το μήκος της.

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Λιμνιώνας - Κως

Παραλία Λιμνιώνας

Η παραλία Λιμνιώνας βρίσκεται σε ένα ήσυχο όρμο στην βόρεια πλευρά της Κεφάλου και περίπου 43 χιλιόμετρα από την πόλη της Κω.

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Κοχυλάρι - Κως

Κοχυλάρι

H παραλία Κοχυλάρι στην βόρεια πλευρά του νησιού με πλούσια κύματα και αμμώδη παραλία αποτελεί δικαιολογημένα τον "παράδεισο" του Kitesurf.

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Χελώνα - Καρδάμαινα - Κως

Παραλία Χελώνα

Βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία για το 2013, η παραλία Χελώνα είναι μαγευτική. Γαλανά, καθάρια νερά χαϊδεύουν τη χρυσαφένια άμμο σε μία σωστά οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Καρνάγιο - Κως

Παραλία Καρνάγιο

Στον αντίποδα της Λάμπης, της Ζουρούδη και της παραλίας Ψαλίδι, η παραλία Καρνάγιο, με τη θάλασσα που πάει και βαθαίνει αργά και σταδιακά, με την αμμώδη παραλία και την απόλυτη ησυχία.

Διαβάστε περισσότερα