Παρακαλώ περιμένετε...

Φίλτρα

Ξενοδοχεία

Gaia Village Ξενοδοχείο Τιγκάκι Κως

Gaia Village Ξενοδοχείο

Μέσα σε καταπράσινους κήπους, με μια σειρά από δραστηριότητες, ελκυστικές πισίνες για μικρούς και μεγάλους και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία και το κέντρο του Τιγκακίου , το φιλικό ξενοδοχείο Gaia Village είναι η ιδανική επιλογή για ένα απολαυστικές οικογενειακές διακοπές.

Διαβάστε περισσότερα
Gaia Palace Ξενοδοχείο, Μαστιχάρι, Κως,

Gaia Palace Ξενοδοχείο

Ένα μεγάλο παραθεριστικό ξενοδοχείο στο Μαστιχάρι με κεντρικό κτίριο και με πολλά διώροφα μπανγκαλόου προσφέρει υπέροχες διακοπές.

Διαβάστε περισσότερα
Gaia Royal Ξενοδοχείο Μαστιχάρι Κως

Gaia Royal Ξενοδοχείο

Το Gaia Royal είναι ένα μεγάλο παραθεριστικό ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή Μαστιχάρι. Απέχει μόλις 100μ. από μια υπέροχη αμμώδη παραλία. Το κεντρικό του κτίριο περιβάλλεται από πολλά διώροφα μπανγκαλόου. Ιδανικό για οικογένειες με παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα
Gaia Garden Ξενοδοχείο στην Λάμπη - Κως

Gaia Garden Ξενοδοχείο

Αυτό το γοητευτικό ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στην πόλη της Κω σε μια ήσυχη τουριστική περιοχή που ονομάζεται Λάμπη. Το κεντρικό κτίριο στο ισόγειο στεγάζει την ρεσεψιόν και την αίθουσα υποδοχής καθώς στον όροφο βρίσκεται το εστιατόριο και το γυμναστήριο.

Διαβάστε περισσότερα
Gaia In Style Ξενοδοχείο, Τιγκάκι, Κως

Gaia In Style Ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Gaia In Style βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή στο τουριστικό θέρετρο Τιγκάκι και εξυπηρετεί αποκλειστικά μόνο ενήλικες. Η τέλεια επιλογή για ζευγάρια που επιθυμούν να χαλαρώσουν ή απλά για απόδραση με φίλους.

Διαβάστε περισσότερα