Παρακαλώ περιμένετε...

Φίλτρα

Τύποι
Μέρη

Κως Αγορές

Δεκάδες καταστήματα με παραδοσιακά δώρα, σήμα κατατεθέν του τόπου, παντοπωλεία με παραδοσιακά προϊόντα με το ντόπιο κρασί πρώτο ανάμεσά τους αλλά και το ελαιόλαδο, μαγαζιά με χειροποίητα κεραμικά, μεγάλα πολυκαταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ) και πληθώρα καταστημάτων με είδη ρουχισμού προσφέρουν στον επισκέπτη κάθε οικονομικής δυνατότητας, πληθώρα επιλογών για τις αγορές του.

Τhink Pink Κως

Think Pink

Στο κατάστημα λιανικής πώλησης Think pinκ, στο κέντρο της πόλης της Κω θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία γυναικείων ενδυμάτων που απευθύνονται κυρίως στην νεαρή ηλικία .

Διαβάστε περισσότερα
Μουζάκης παπούτσια στην Κω

Μουζάκης

Ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα γυναικείων υποδημάτων, στην Κω, έρχεται να προσφέρει στο περπάτημα στυλ. Εδώ θα βρείτε πρωτοπόρες εταιρείες του χώρου όπως οι Tamaris, Caprice, xTi ..

Διαβάστε περισσότερα
κατάστημα Kem στην Κω

Kem

Στο νησί της Κω το κατάστημα της επώνυμης αλυσίδας Kem αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μέρη, όπου καταφεύγει κάθε γυναίκα για να εντοπίσει τσάντες και αξεσουάρ που επιθυμεί. Βρίσκεται στο κέντρο της [...]

Διαβάστε περισσότερα
Dion κοσμηματοπωλείο- Κως

Dion Κοσμηματοπωλείο

Στην παλιά Πόλη Κω βρίσκεται το κοσμηματοπωλείο Dion. Τις βιτρίνες του καταστήματος κοσμούν απαράμιλλης ομορφιάς κομψοτεχνήματα που θα ικανοποιούσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Διαβάστε περισσότερα
Σαντάο κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων - Κως

Sadao

Πρόσφατα ανακαινισμένο, στην κέντρο της πόλης της Κω στην πλατεία Κονίτσης το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων SADAO προσφέρει ένα κοσμοπολίτικο μείγμα τάσεων μόδας με πολλά έντονα χρώματα και ιδιαίτερο στυλ.

Διαβάστε περισσότερα
Blanc du Nil, Κως

Blanc du Nil

Αν ψάχνετε για άνετα, κομψά, καλοκαιρινά ρούχα που θα κρατήσουν το σώμα σας δροσερό και παράλληλα θα τονίσουν το μαύρισμά σας τότε επιβάλλεται να επισκεφθείτε το κατάστημα Blanc du Nil, [...]

Διαβάστε περισσότερα