Παρακαλώ περιμένετε...

Φίλτρα

Τύποι
Μέρη

Τιγκάκι

Gaia Village Ξενοδοχείο Τιγκάκι Κως

Gaia Village Ξενοδοχείο

Μέσα σε καταπράσινους κήπους, με μια σειρά από δραστηριότητες, ελκυστικές πισίνες για μικρούς και μεγάλους και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία και το κέντρο του Τιγκακίου , το φιλικό ξενοδοχείο Gaia Village είναι η ιδανική επιλογή για ένα απολαυστικές οικογενειακές διακοπές.

Διαβάστε περισσότερα
Gaia In Style Ξενοδοχείο, Τιγκάκι, Κως

Gaia In Style Ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Gaia In Style βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή στο τουριστικό θέρετρο Τιγκάκι και εξυπηρετεί αποκλειστικά μόνο ενήλικες. Η τέλεια επιλογή για ζευγάρια που επιθυμούν να χαλαρώσουν ή απλά για απόδραση με φίλους.

Διαβάστε περισσότερα
Χαμάμ Άρτεμις

Χαμάμ Άρτεμις

To παραδοσιακό Χαμάμ Άρτεμις στο Τιγκάκι προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες υπηρεσίες αναζωογόνησης και ανανέωσης που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Διαβάστε περισσότερα
Τιγκάκι - Κως

Τιγκάκι

Σε μικρή απόσταση από την πόλη της Κω, το Τιγκάκι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό καλοκαιρινών διακοπών για ντόπιους και ξένους επισκέπτες, με μία εντυπωσιακή γκάμα επιλογών στη διαμονή, την εστίαση.

Διαβάστε περισσότερα
Εστιατόριο Έσπερος - Τιγκάκι

Έσπερος εστιατόριο

Το εστιατόριο Έσπερος βρίσκεται κατά μήκος της παραλίας στο Τιγκάκι. Η εξαίσια κουζίνα, η φιλική και άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα της θάλασσας στο Τιγκάκι [...]

Διαβάστε περισσότερα
Αλυκές- Υγροβιότοπος Τιγκάκι Κως

Αλυκές Τιγκάκι – Υγροβιότοπος

Οι αλυκές στο Τιγκάκι της Κω που λειτούργησαν στο παρελθόν ως χώρος παραγωγής αλατιού αποτελεί σήμερα έναν επιβλητικής φυσικής ομορφιάς υγρότοπο.

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Τιγκάκι - Κως

Παραλία Τιγκάκι

Νερά ρηχά και ζεστά. Άμμος ψιλή. Παιχνίδια στο νερό και στη στεριά. Η παραλία στο Τιγκάκι, έχει βραβευθεί πολλές φορές με «γαλάζια σημαία» για τα καθάρια γαλαζοπράσινα νερά της.

Διαβάστε περισσότερα
Παραλία Καρνάγιο - Κως

Παραλία Καρνάγιο

Στον αντίποδα της Λάμπης, της Ζουρούδη και της παραλίας Ψαλίδι, η παραλία Καρνάγιο, με τη θάλασσα που πάει και βαθαίνει αργά και σταδιακά, με την αμμώδη παραλία και την απόλυτη ησυχία.

Διαβάστε περισσότερα