Παρακαλώ περιμένετε...

Alibaba παραλιακό μπαρ

Alibaba παραλιακό μπαρ στην Ακτή Ζουρούδη, Κως
Alibaba παραλιακό μπαρ στην Ακτή Ζουρούδη, Κως
Αεροφωτογραφία Alibaba παραλιακό μπαρ στην Ακτή Ζουρούδη
Αεροφωτογραφία Alibaba παραλιακό μπαρ στην Ακτή Ζουρούδη

Alibaba παραλιακό μπαρ, Κως

To alibaba παραλιακό μπαρ βρίσκεται στην διάσημη ακτή Ζουρουδη συνδυάζοντας εύκολη πρόσβαση , μιας και απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης και μια υπέροχη παραλία.
Ήλιος, άμμος και γαλάζια καθαρά νερά της Κω συνάντησαν την φιλοξενία, το σέρβις και το χαμόγελο της ομάδας του alibaba και έγινε η επιτυχημένη συνταγή για απολαυστικά καλοκαίρια!

Ζήστε την εμπειρία από το πρωί με τον πρώτο σας καφέ συνοδευόμενο με πλούσιο πρωινό της επιλογής σας δίπλα στη θάλασσα. Συνεχίστε με φυσικούς χυμούς και δροσιστικά ποτά που σερβίρονται σε αναπαυτικές ξαπλώστρες καθώς απολαμβάνετε τον ήλιο! Διασκεδάστε παίζοντας beach volley σε ένα γήπεδο που φιλοξενεί τουρνουά κάθε σεζόν.

Και όταν πεινάσετε δεν μπορεί να φύγετε χωρίς να μην έχετε δοκιμάσει τα πιο διάσημα burgers του νησιού! Πραγματική εμπειρία που γίνεται εθιστική.

Η μέρα κλείνει και στο μπαρ η δημιουργικότητα συναντά την φαντασία μέσα σε ένα σέικερ φτιάχνοντας μοναδικά κοκτέιλ !!! Wifi ,παιδότοπος, χρήση ντους , πάρκινγκ και χρήση ξαπλώστρας είναι κάποιες από τις δωρεάν παροχές.

Ώρες καταστήματος
Δευ-Κυρ 09:00-19:00 εποχιάκά
Διεύθυνση
Ακτή Ζουρούδη,
85300, Κως Πόλη
Κοινωνικά δίκτυα
facebook.com/alibaba.beach.bar.kos
Τηλέφωνο
+30 22420 48961

Πληροφορίες χάρτη για Alibaba παραλιακό μπαρ στην Κω