Παρακαλώ περιμένετε...

Τουριστικό Θέρετρο Τιγκάκι – Κως

Σε μικρή απόσταση από την πόλη της Κω, το Τιγκάκι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό καλοκαιρινών διακοπών για ντόπιους και ξένους επισκέπτες, με μία εντυπωσιακή γκάμα επιλογών στη διαμονή, την εστίαση και τη διασκέδαση.

Τόπος καλοκαιρινών διακοπών των ντόπιων κατοίκων του νησιού στο παρελθόν, περιζήτητο θέρετρο για ντόπιους και ξένους επισκέπτες σήμερα, το Τιγκάκι, γνωστό για τον υγροβιότοπό του που ανήκει στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου Natura 2000 για την προστασία που παρέχει στα μεταναστευτικά πουλιά αλλά και για την ομορφιά του τοπίου, πληροί όλες τις προϋποθέσεις όσον αφορά στην τουριστική του υποδομή προσφέροντας ευρεία γκάμα επιλογών.

Ξενοδοχειακά συγκροτήματα αλλά και φροντισμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια με διεθνή κουζίνα και εξεζητημένες γεύσεις δίπλα σε ταβέρνες με παραδοσιακή κουζίνα βρίσκονται στη διάθεση του επισκέπτη, ικανοποιώντας διαφορετικές απαιτήσεις και οικονομικές δυνατότητες.

Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, το Τιγκάκι προσφέρει πλήθος επιλογών ενώ η μακριά, αμμώδης και καλά οργανωμένη παραλία αποδεικνύεται θέλγητρο για οικογένειες και παιδιά.

Πληροφορίες χάρτη για Τιγκάκι – Κως

WEATHER
16°
Overcast
ΥΨΟΜΕΤΡΟ
1m
From sea level
ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
363
Regular citizens
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΩΣ
12km
15 min on car
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
16km
22 min on car
NEAREST BEACH
0km
1min on foot
Spread the love
Secure Payments