Παρακαλώ περιμένετε...

Σχετικά με το kos4all.com

Στιγμιότυπο οθόνης από την πρώτη κυκλοφορία της σελίδας το 2014
Στιγμιότυπο οθόνης από την πρώτη κυκλοφορία της σελίδας το 2014
Αρχείο στιγμιότυπου οθόνης της πρώτης σελίδας το 2017
Αρχείο στιγμιότυπου οθόνης της πρώτης σελίδας το 2017

Ένας πλήρης τουριστικός οδηγός της Κω, μια πολύτιμη ιστοσελίδα για να πλοηγηθείς στην ιστορία του νησιού, τα μνημεία και τα αξιοθέατα, στις παραλίες, στην τοπική κουζίνα και τα περίφημα προϊόντα της, σε καφέ και εστιατόρια και σε όλα όσα αξίζει να δεις, να πας, να κάνεις, να απολαύσεις.

Το kos4all αποτελεί δημιούργημα των ανθρώπων που ζουν στο νησί και που έχουν αφιερωθεί στον τουρισμό, με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης, με σεβασμό στον επισκέπτη αλλά και στο ίδιο το παρελθόν και το παρόν του τόπου τους.

Με το βλέμμα στραμμένο στην ικανοποίηση των αναγκών του ανθρώπου που επιθυμεί να επισκεφθεί την Κω και που αφιερώνει τις ημέρες των διακοπών του εδώ, η ιστοσελίδα βοηθά τον επισκέπτη της να πλοηγηθεί με ευκολία, να σχεδιάσει το ταξίδι του και τις διαδρομές του, να κλείσει ξενοδοχείο, να βρει όλους τους τρόπους μετακίνησης από και προς το νησί αλλά και μέσα σε αυτό.

Ευχαριστίες

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της ιστοσελίδας που αποτυπώνει με καθαρότητα και σαφήνεια τους τόπους και τις στιγμές του νησιού, το οφείλουμε στο Γιώργο Παπαποστόλου και τον ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Ευχαριστούμε την κειμενογράφο Βάννα Μαρκετάκη για την επιμέλεια των κειμένων.