Παρακαλώ περιμένετε...

Τιγκάκι

Τιγκάκι νυχτερινή άποψη
Τιγκάκι νυχτερινή άποψη
Η πλατεία στο Τιγκάκι
Η πλατεία στο Τιγκάκι
Οργανωμένη παραλία στο Τιγκάκι, Κως
Οργανωμένη παραλία στο Τιγκάκι, Κως

Oικισμός Τιγκάκι, Κως

Σε μικρή απόσταση από την πόλη της Κω, το Τιγκάκι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό καλοκαιρινών διακοπών για ντόπιους και ξένους επισκέπτες, με μία εντυπωσιακή γκάμα επιλογών στη διαμονή, την εστίαση και τη διασκέδαση.

Τόπος καλοκαιρινών διακοπών των ντόπιων κατοίκων του νησιού στο παρελθόν, περιζήτητο θέρετρο για ντόπιους και ξένους επισκέπτες σήμερα, το Τιγκάκι, γνωστό για τον υγροβιότοπό του που ανήκει στις προστατευόμενες περιοχές του δικτύου Natura 2000 για την προστασία που παρέχει στα μεταναστευτικά πουλιά αλλά και για την ομορφιά του τοπίου, πληροί όλες τις προϋποθέσεις όσον αφορά στην τουριστική του υποδομή προσφέροντας ευρεία γκάμα επιλογών.

Ξενοδοχειακά συγκροτήματα αλλά και φροντισμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια με διεθνή κουζίνα και εξεζητημένες γεύσεις δίπλα σε ταβέρνες με παραδοσιακή κουζίνα βρίσκονται στη διάθεση του επισκέπτη, ικανοποιώντας διαφορετικές απαιτήσεις και οικονομικές δυνατότητες.

Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, το Τιγκάκι προσφέρει πλήθος επιλογών ενώ η μακριά, αμμώδης και καλά οργανωμένη παραλία αποδεικνύεται θέλγητρο για οικογένειες και παιδιά.

Απόσταση από Κω
12 χλμ
15 λεπτά
Απόσταση από αεροδρόμιο
27 χλμ
22 λεπτά
Πληθυσμός
2.453
Μόνιμοι κάτοικοι

Χάρτης για Τιγκάκι, Κως

Εξερευνήστε Τιγκάκι
Κως Χωριά - Οικισμοί
Σχετικά άρθρα
Παραλία Τιγκάκι
Κως Παραλίες / Τιγκάκι
Κως Παραλίες
Αλυκές Τιγκάκι – Υγροβιότοπος
Φυσικές αποδράσεις / Τιγκάκι
Φυσικές αποδράσεις